RapidShare Premium Hesap Satışları
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
VIP sistemi ilk emekleme aşamalarından sonra şimdki hali ile beni çok memnun ediyor ... istekler çok kısa süredi yerine getiriliyor ... herşey, yani film, dizi, oyunlar tek link ... HD filmler arşivi hergün genişliyor ... indirmeleri durdurup devam edebiliyoruz ... ehhh bundan iyisi Şam da kayısı :D
Üye olduğumdan beri sürekli gelişti.Özellikle bu forum açıldıktan sonra istekler eklenmeye başlandı.Sorunsuz hızlı indirmede yapabiliyoruz teşekkürler.
ben koyacak yer bulamadıgımdan artık indiremiyorum yani paylaşımlar süper fiyat zaten mükemmel başarılar diliyorum.
Benim gorusum sueski vipli sistemden cikmis sanki musteri hizmetlerindeymis gibi hissettiriyortam emin degilim fakat bi kac forum sayfalarinda da hizmete gecmistirben cok memnunum tavsiye ederim saygilarimla...
benim düşüncem gayet hoş ben üyeliğimi tekrar yenilemeyi düşünüyorum sitemiz sayesinde artık benimde bir oyun arşivim var ve buna filmleride ekleyecem
gerçekten güzel bir site olmuş programlarda ilave edilirse daha iyi olur diye düşünüyorum,yanı sıra eğitimle ilgili bazı konularda... ama her şeye rağmen çok güzel bir site
site şahane olmuş. teşekkürler
Şimdi tüm filmler ve oyunların o siteye upload'ı başladı mı?
Bi ara bende böyle bir uygulma yapmıştım arkadaşımla gta4'ü çok indiren oldu tüm yabancı siteler linkleri çalmaya başladı ama sanırım bu şifreli ve gizli olucak
Alıntı yapılan: burak_gs_14 - Şubat 01, 2009, 10:29:40 ÖSŞimdi tüm filmler ve oyunların o siteye upload'ı başladı mı?Şu an 130 tane oyun , 300 tane film ( dvdrip - hd ) , 15'e yakında yabancı dizi mevcut. Yeni çıkanlarıda upload ediyoruz..
Vip üye olursak küfür etmek serbest oluyor mu?
VIP üyeler diye bir bölüm olsa daha iyi olmaz mı?