RapidShare Premium Hesap Satışları
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hah Sims 3 ek paketleride başladı. Artık en az 6 adet yaparlar.İyi bir şeye benziyor, indireceğim. İnşallah yeni ek paketler sadece para kazanma amaçlı boş şeyler olmaz.
Alıntı yapılan: oxxo - Kasım 17, 2009, 11:36:02 ÖÖAlıntı yapılan: gaMEn - Kasım 17, 2009, 09:24:21 ÖÖAlıntı yapılan: oxxo - Kasım 17, 2009, 08:18:56 ÖÖEline sağlık birader.. Beyler bu sorunun çözümü için ne yapmak lazım yardımcı olabilir misiniz? Oyunu güncelleyin diyor, oyunda en son çıkan update olmasına rağmen güncelleyim mi diye soruyor sonrasında çıkan hata mesajı da bu şekilde..yüklerken internet bağlantını kesersen sorun olcağını sanmıyorum... upload için teşekkürlerkardeş denedim dediğini ama yine aynı uyarı.. aynı sorun bende de var çozümü bulan varsa paylaşırsa seviniriz
Alıntı yapılan: gaMEn - Kasım 17, 2009, 09:24:21 ÖÖAlıntı yapılan: oxxo - Kasım 17, 2009, 08:18:56 ÖÖEline sağlık birader.. Beyler bu sorunun çözümü için ne yapmak lazım yardımcı olabilir misiniz? Oyunu güncelleyin diyor, oyunda en son çıkan update olmasına rağmen güncelleyim mi diye soruyor sonrasında çıkan hata mesajı da bu şekilde..yüklerken internet bağlantını kesersen sorun olcağını sanmıyorum... upload için teşekkürlerkardeş denedim dediğini ama yine aynı uyarı..
Alıntı yapılan: oxxo - Kasım 17, 2009, 08:18:56 ÖÖEline sağlık birader.. Beyler bu sorunun çözümü için ne yapmak lazım yardımcı olabilir misiniz? Oyunu güncelleyin diyor, oyunda en son çıkan update olmasına rağmen güncelleyim mi diye soruyor sonrasında çıkan hata mesajı da bu şekilde..yüklerken internet bağlantını kesersen sorun olcağını sanmıyorum... upload için teşekkürler
Eline sağlık birader.. Beyler bu sorunun çözümü için ne yapmak lazım yardımcı olabilir misiniz? Oyunu güncelleyin diyor, oyunda en son çıkan update olmasına rağmen güncelleyim mi diye soruyor sonrasında çıkan hata mesajı da bu şekilde..
Ek olduğunu niye belirtmiyorsnuz başlıkta. Her neyse kolay gelsin..
teşekkürler indirecek arkadaşlar elinizde sims3 oyunu olması lazım
The Sims 3 ü güncellemekle ilgili (ana oyunu ek paketlerde aynı mı bilmiyorum) sorunu olanlar patchlerin hepsini internetten indirip, sırayla manuel kurmaları gerekiyor. Sırayla olması önemli yoksa patchi kurmuyor, hata veriyor. Çıkış sıralarıyla patchler; v1.0.632 (Eğer oyun arsivinden indirdiyseniz oyun zaten bu versiyonda oluyor.)v1.2.7v1.3.24v1.4.6
Alıntı yapılan: player8 - Kasım 17, 2009, 03:55:28 ÖSThe Sims 3 ü güncellemekle ilgili (ana oyunu ek paketlerde aynı mı bilmiyorum) sorunu olanlar patchlerin hepsini internetten indirip, sırayla manuel kurmaları gerekiyor. Sırayla olması önemli yoksa patchi kurmuyor, hata veriyor. Çıkış sıralarıyla patchler; v1.0.632 (Eğer oyun arsivinden indirdiyseniz oyun zaten bu versiyonda oluyor.)v1.2.7v1.3.24v1.4.6Peki bu patchlerin tümünü nerde bulabiliriz? Ben nete biraz bakındım ama elimdeki version'un v1.0.632 olup olmadığını bilmediğim için, bu patch'i indirmek için aradığımda bulamadım, çok sınırlı sayfa açılıyor bununla ilgili ve hepsi de kolpa çıktı..