0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben daha yeni indirdim ve oyun sapasağlam hiçbirşeyi yok, eline sağlık.
Oyunu kurup oynadım oyun saglam Erdo4 emegine saglık riplere devam ** guzel oyunmus hosuma gitti **
Eline sağlık..Oyunu yükledim çalışıyor teşekkürler
Eline sağlık KanKa ayrıyetende Vİdyoyu yenilee.!!
Ek paket diilse cekmek lazım (H)Sistem ne dostum bide onu yazarsan ?tam super olur.
Alıntı yapılan: DJ_ASLAN - Mart 15, 2008, 02:09:11 ÖSEk paket diilse cekmek lazım (H)Sistem ne dostum bide onu yazarsan ?tam super olur.Minimum System Requirements* Windows® 2000/XP* DirectX® 9.0c (included)* 2.0 Ghz Intel Pentium 4, AMD Athlon XP or equivalent processor* 512 MB RAM* 3.5 GB free hard drive space* 64 MB DirectX 9.0c compatible AGP video card with Hardware Transformation and Lighting, DirectX 9.0c compatible sound card, 16 bit* Keyboard* Mouse* Multiplayer Requirements:o Internet: Cable modem, DSL modem, or better for online multiplayer playo Network: LAN or broadband WAN
DJ_ASLAN ben daha yeni indirdim ve oyun sapasağlam hiçbirşeyi yok sağlıklı indirebilirsin
Alıntı yapılan: ölüm_meleği - Mart 26, 2008, 12:47:07 ÖSDJ_ASLAN ben daha yeni indirdim ve oyun sapasağlam hiçbirşeyi yok sağlıklı indirebilirsin Tmm ek paket felan deyil demi deyil demiş erdo ama sen indiren olarak uraşmıyım sora zaten 1-kaç film indirdim hep sorun cıktı deli oldum...