0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşler bi sorum war insallah cewaplarsınız sisrem amd x4 9550 işlemci gigabyte m-750 anakart ekran kartı sapphire 3870 500 watt thermalteke güç kaynagı kingston 2x1 hyprx ram oyundan 1 bölüm sonra reset attı acaba güç kaynagı mı az geldi yorumlar için şimdiden teşekkürler
ekran kartını nasıl soğutucam arkadasım yardımcı olurmusun
bakalım yeniden yüklüyorum oyunu kasa thermaltek iki adet fanı war yetmezmi sogutmaya 12 cm arkadasın birisi ekran kartının fanını temizle demiş olabilirmi işe yararmı ??
Gain entrance to the submarine Bu Bölümde Su Rusyadaki Helikopteri Füze iLe indirdigimiz Bölüm Orada Takildim Kaldim Gecemedim Yardim pLs..
selam arkadaşlar bütün sayfaları neredeyse okudum ancak benim problem daha önce kimse dile getirmedi sanırım. izninizle soracam... şimdi rardan çıkarttım bütün oyunu 1. ve 2. dvd yi yüklemeye başladım 1. dvd bitti ikincisne geçtim ikincisinin sonuna yaklaşıyorduki zone/english/trainer.ff bu dosyayı kopyalamadıpğını söyledi. bende yoksay dedim bi kaç daha dosyayı kopyalayamadı ve bitti yüklendi .ancak oyunun program files a kurulmuş gözüksede exe dosyaları bi kaç dosyası kayıp dolayısıyla açılmıyor. bir yardımcı olabilirmnisiniz lütfennn
Alıntı yapılan: KINIKs - Kasım 22, 2009, 06:24:14 ÖSselam arkadaşlar bütün sayfaları neredeyse okudum ancak benim problem daha önce kimse dile getirmedi sanırım. izninizle soracam... şimdi rardan çıkarttım bütün oyunu 1. ve 2. dvd yi yüklemeye başladım 1. dvd bitti ikincisne geçtim ikincisinin sonuna yaklaşıyorduki zone/english/trainer.ff bu dosyayı kopyalamadıpğını söyledi. bende yoksay dedim bi kaç daha dosyayı kopyalayamadı ve bitti yüklendi .ancak oyunun program files a kurulmuş gözüksede exe dosyaları bi kaç dosyası kayıp dolayısıyla açılmıyor. bir yardımcı olabilirmnisiniz lütfennnCrack yaptın mı?
save sorunu kimsede yokmu?