RapidShare Premium Hesap Satışları
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şöyle bir hesap yapacak olursak.1 aylık internet hızımı 8 mbit limitsize çevirsem 100 tl.+ bu oyunları bulmak için rapid (kotası yetmez) veya oa gibi özel sunuculara 10 tl vereceğim.toplamda en aşağı olarak bana 110 tl ye paylayacak.tabi bu kadar geniş arşivli sunucu bulmakda sorun ya neyse.. o da cabası.8 mbitle ortalama olarak 1200-1200 gb indirilebilir 1 ay içerisinde.bu kadar oyun içerisinde muhakkakki bozuk,arızalı,cracksiz,sürüm hatalı bir sürü oyun çıkacak.bunları da 200-300 gb olarak düşünürsek.1 tb indirmiş oluruz bu 1 aylık süre içerisinde.neden 1 ay diyenlere diğer aylar eski haline döndürmezsen 100 tl her ay ödersin.bakıyorum hasan abinin 1 tb lık hdd dolum ücreti 140 tl.bence aradaki 30-40 lira mühim bir rakam değil.ayrıca 1 ay boyunca pc açık kalacağı için yakacağı elektrik ücreti ve pc başında o kadar oyunu o hızla indirip arşivlemek ve modemin kalitesizse o yüksek indirme hızında o sıcaklığa dayanamayıp yanma ihtimali yüksek olması da cabası.abi gerçekten çok güzel bir uygulama yapmışsın.arşiv isteyenler için bence süper fiyatlar.kışa doğru bende harddisk alıp sana gönderecem.
Bundan Tam 1 Yıl önceydi Ultimateye ben 750gb HDD yolla ve o sıralar bende sizler gibi sitede sadece üyeydim ilk başlarda herkes gibi bende tereddütte bulundu fakat herşeye rağmen gönderdim o cesatereti ve karşındaki kişiye güvenmeye bağldır eğer siz kendinize ve göndereceğiniz kişiye güveniyorsanız bir sorunla karşılaşmayacağınıza ben garanti veriyorum gönderincede içerisine yeni çıkmış bütün oyunlarını yüklemişti hiçbir sorunla karşılaşmadım 3 gün içerisinde tekrar elime ulaştı yani kısacası hizmetlerini kesinlikle tam ve eksiksiz gerçekleştiriyorlar bu yüzden sizlerle burarda olmaktan gurur duyuyorum o-a ilklerin en iyilerin yerin. çalışmalarınızda başarılar kolay gelsin.
Alıntı yapılan: THE_THE - Kasım 02, 2009, 05:22:27 ÖSBundan Tam 1 Yıl önceydi Ultimateye ben 750gb HDD yolla ve o sıralar bende sizler gibi sitede sadece üyeydim ilk başlarda herkes gibi bende tereddütte bulundu fakat herşeye rağmen gönderdim o cesatereti ve karşındaki kişiye güvenmeye bağldır eğer siz kendinize ve göndereceğiniz kişiye güveniyorsanız bir sorunla karşılaşmayacağınıza ben garanti veriyorum gönderincede içerisine yeni çıkmış bütün oyunlarını yüklemişti hiçbir sorunla karşılaşmadım 3 gün içerisinde tekrar elime ulaştı yani kısacası hizmetlerini kesinlikle tam ve eksiksiz gerçekleştiriyorlar bu yüzden sizlerle burarda olmaktan gurur duyuyorum o-a ilklerin en iyilerin yerin. çalışmalarınızda başarılar kolay gelsin.güvenmek güzel bişeydeharddisk ler kargoda taşınırken bozuluyorlar. diyelimki ben yolladım bir hdd yolda bozuldu. olan bana olcak napcam ozaman.garantiye yolla işin yoksa. onlan uğraş dur.
Yurt disinada gönderiyormusunuz ben avusturyada yasiyorum 1.5 TB harici hdd dolumuyla birlikta ne kadardir Marka Freecom olabilir maxtor da sIKINTi yasiyorum
Cafélere dolum yapabiliyormusunuz yaklaşık 45 adet 1 TB bizim café sahibi bir abi var o sordu dizi söyledim.Varmı bir imkanınız ?