VIP Üyelik [ Her Şey Tek Link! ]
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi ya Birçok indirdiğim ripli oyunda ses vardı.Neyse eline sağlık.Özellikle turk navy nin ripli oyunlarında.
2 kişinin RS Bağlantısı yüklemesinin nedeni şudur; Ben dün gece arattın, sonuç bulamayınca oyunu attım gece upload'a sabah bitti ve konu açtım tam o sırada otto'da açmış konu ve konular çakışmış..Bizde böyle birşey yapalım dedik
Alıntı yapılan: hakan_harputlu - Şubat 22, 2008, 11:55:02 ÖSHadi ya Birçok indirdiğim ripli oyunda ses vardı.Neyse eline sağlık.Özellikle turk navy nin ripli oyunlarında.Navy'nin oyunları genelde ripli olmaz ama
Alıntı yapılan: tLq® - Şubat 22, 2008, 11:56:20 ÖSAlıntı yapılan: hakan_harputlu - Şubat 22, 2008, 11:55:02 ÖSHadi ya Birçok indirdiğim ripli oyunda ses vardı.Neyse eline sağlık.Özellikle turk navy nin ripli oyunlarında.Navy'nin oyunları genelde ripli olmaz ama Paron navy yazdım uA.İbrayM.Hatta biraz önce Penumbra adlı oyunda indirdim .Tek link ve sesliydi
Alıntı yapılan: hakan_harputlu - Şubat 23, 2008, 12:00:19 ÖÖAlıntı yapılan: tLq® - Şubat 22, 2008, 11:56:20 ÖSAlıntı yapılan: hakan_harputlu - Şubat 22, 2008, 11:55:02 ÖSHadi ya Birçok indirdiğim ripli oyunda ses vardı.Neyse eline sağlık.Özellikle turk navy nin ripli oyunlarında.Navy'nin oyunları genelde ripli olmaz ama Paron navy yazdım uA.İbrayM.Hatta biraz önce Penumbra adlı oyunda indirdim .Tek link ve sesliydi o oyundaki bütün sesleri çıkarmamıştır
Alıntı yapılan: tLq® - Şubat 23, 2008, 12:02:19 ÖÖAlıntı yapılan: hakan_harputlu - Şubat 23, 2008, 12:00:19 ÖÖAlıntı yapılan: tLq® - Şubat 22, 2008, 11:56:20 ÖSAlıntı yapılan: hakan_harputlu - Şubat 22, 2008, 11:55:02 ÖSHadi ya Birçok indirdiğim ripli oyunda ses vardı.Neyse eline sağlık.Özellikle turk navy nin ripli oyunlarında.Navy'nin oyunları genelde ripli olmaz ama Paron navy yazdım uA.İbrayM.Hatta biraz önce Penumbra adlı oyunda indirdim .Tek link ve sesliydi o oyundaki bütün sesleri çıkarmamıştır Hımm peki oyunda %0 ses yani değilmi?
elinize sağlık.Bu arada erdo4 internet bağlantı hızın kaç (upload)?
yaw 3 kere kurdum bisey olmadı aynı hatayı veriyo
Ellerine Sağlık