Forum kurallarını okumuş muydunuz?
1 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
saolunda önceki sürümdede oyundan atmayı engelleyen yamalar vardı yani fix crackler
Teşekkürler TurkNavy,Ben de bu hatasız sürümü bekliyordum. Eline emeğine sağlık. Bu arada birşey sormak istiyorum; Benim gibi bir önceki yüklemeyi indiren arkadaşlar var. Acaba bizler için sadece bu hatalı kısımların yeniden yüklenmesi mümkün mü? Eğer öyle birşey varsa kotası olan arkadaşlar içinde daha iyi olabilir. Tabi ki hatalıbölümlerin ne olduğu biliniyorsa.Çok teşekkürler.Kolay gelsin
FriendlyFiles a Yüklenmiyecekmi Acaba..:S
Alıntı yapılan: hoaxs - Nisan 08, 2008, 10:39:59 ÖSFriendlyFiles a Yüklenmiyecekmi Acaba..:SEvet, şu an yüklüyorum. Sabaha eklenmiş olur.
Meraba arkadaşlar,bu oun için minimum sistem gereksimleri nelrdir acaba?Bende olanları söylemekte fayda var:AMD Athlon 3000512mb ekran kart ıAsus X1050ram 1.50gb
Alıntı yapılan: theahbab - Nisan 08, 2008, 09:13:32 ÖSTeşekkürler TurkNavy,Ben de bu hatasız sürümü bekliyordum. Eline emeğine sağlık. Bu arada birşey sormak istiyorum; Benim gibi bir önceki yüklemeyi indiren arkadaşlar var. Acaba bizler için sadece bu hatalı kısımların yeniden yüklenmesi mümkün mü? Eğer öyle birşey varsa kotası olan arkadaşlar içinde daha iyi olabilir. Tabi ki hatalıbölümlerin ne olduğu biliniyorsa.Çok teşekkürler.Kolay gelsin Navy Üstad bi cevap versen?